Спонсори

 


О’rent е компания, която е специализирана в сферата на отдаване на автомобили под наем, оперативен лизинг и управление на автопаркове. Те предлагат гъвкави решения за всякакъв тип клиенти, като за целта разполагат с голям брой нови и добре поддържани автомобили от гамата марките Renault, Dacia и Nissan. „С автопарк от над 1000 коли, ние имаме по нещо за всеки – различни размери леки коли, товарна гама, както и бизнес клас автомобили с високо ниво оборудване.“, споделиха от О’rent.

 

Геокам Пловдив ЕООД се занимава с инвестиране, организиране на проектиране и строителство на жилищни сгради срещу обезщетение или закупуване на парцели. Благодарение на опита и добрата клвалификация на екипа, фирмата предлага лукс и високо качество на изпълнение на строителството.

 

 

Комсервиз ЕООД се занимава с окабеляване, монтаж на осветителни тела, сглобяване и монтиране на ел. табла, изграждане на слабо токови и сигнални инсталации, както и много други неща в областта.
Ние сме професионалисти с високоефективен екип с опит. Нашата цел е да оставим клиента доволен като изпълни проекта с високо качество и минимални средства. Работим в Пловдив, но и в цяла България и Европа.

 

ФОР ЛИФТ ЕООД е пловдивска фирма занимаваща се с отдаването на вишки под наем. Разполагаме с машини с различни работни височини – от 8 м. – 16 м. – подходящи и удобни за строително-монтажни работи на открити и закрити терени.

 

 

 

 

 

 

Партньори