Фестивални забавления и игри 

Забавни и полезни игри и приключения за малки и големи, организирани от Otherland

СЪБОТА 06.10

10:00
Стрелба с лък – елате при нашите усмихнати инструктори и те ще ви покажат как да стреляте с различните лъкове, които предлагаме!
Стрелба с Airsoft по мишена – с пушка и пистолет – ако сте фенове на военните игри – това е правилното място за вас, изпитайте вашата точност и бързина. Наш инструктор ще ви въведе в основите на стрелбата с оръжие.
Въжена градина – ако искате да се покатерите малко, да изпробвате баланса си и да се състезавате с катериците – заповядайте на втория етаж на гората.
Въжен тролей – няколко десетки метра стоманено въже и незабравимо усещане…!
11:00 – 14:00
Пешеходен преход организиран от Туристическо дружество „УСТРЕМЕНИ“- Асеновград в околностите на фестивалната зона.
11:00
Беседа и обучение по реакция при бедствия и аварии и първа помощ – ДФ“Пловдив 112″ ще обясни и покаже полезни за всеки умения и ще отговори на вашите въпроси в областта! Заповядайте!
 11:45
Демонстрация от Пловдив 112 на изваждане на човек от автомобил и демонстрация на изважване на закъсал автомобил (ДФ Пловдив 112 и клуб ОФРОУД Пловдив) – няколко интересни демонстрации, в които ще покажем на практика как да помогнете и ще дадем възможност на всеки да опита.
14 часа
Безплатна тренировка и обучение по ВингТчун – САМООТБРАНА – нашите приятели от EWTO-BULGARIA, ще проведат безплатна тренировка и обучение по самоотбрана, подходяща за всички!
15 часа  
Безплатна тренировка по Тай-чи – ако искате да се запознаете с древното китайско бойно изкуство Тай-Чи и да се запознаете с релаксиращия и медитативен ефект на тази практика – 15:00 …!
НЕДЕЛЯ 07.10
10:00
Стрелба с лък
Стрелба с Airsoft по мишена – с пушка и пистолет
Въжена градина
Въжен тролей
11:00 – 14:00
Пешеходен преход организиран от Туристическо дружество „УСТРЕМЕНИ“- Асеновград в околностите на фестивалната зона.
11:00
Безплатна тренировка и обучение по ВингТчун – САМООТБРАНА   
12 часа  
Безплатна тренировка по Тай-чи
12:00
Беседа за реакция при бедствия, аварии и катастрофи  
13 часа
Демонстрация от Пловдив 112 на изваждане на човек от автомобил и демонстрация на изважване на закъсал автомобил (ДФ Пловдив 112 и клуб ОФРОУД Пловдив)