Доброволци

Здравейте приятели,

Благодарение на вас Пловдив Офроуд ФЕСТ ще е запомнящо изживяване, за много хора!

За всяко издание на нашите офроуд състезания поне 50 човека се включват като доброволци в по трасетата. Помощта ви и подкрепата към състезатели и фенове е неоценима. Умората, недоспиването и понякога не добрите метеорологични условия бързо избледняват пред наситените емоции, новите приятелства и удовлетворението от добре свършената работа.

Ролите в доброволческия ни екип са:
• Доброволци – помощник Маршали (състезания) – Помощник съдийски състав по трасетата. С цел подсигуряване на коректно съдийство доброволци, на всяка екстремна зона, е нужен екип следящ преминаването на състезателите и подаване информация към Маршала на зоната за детайлите.
• Доброволци – помощник Маршали (състезания) – Помощник към съдийски състав на старт-финалните зони. В трите дни на зоните за стартиране се нуждаем от екип, подреждащ състезателите и проверяващ състоянието на автомобилите и екипажите.
• Доброволци (фестивал) – с тази роля отговаряме на тези, които нямат възможност да се включат като доброволци през цялото време на събитието, но имат желание да бъдат част от екипа за няколко часа (желателно е да са от района на Куклен, Пловдив или Асеновград)
• Доброволци (транспорт, регулиране на движението и паркиране) – с тази роля отговаряме на тези….

Ако имате предпочитания за специфична роля; искате да сте заедно с конкретен доброволец; искате да споделите някаква допълнителна информация – запишете я в полето „Забележка“

До седмица след изпращане на заявлението ще получите имейл на пощата, която сте посочили във формата одобрение или отказ. В случаите на одобрение регистрацията се счита за завършена.

Ако искате да бъдете част от доброволческия екип на ПЛОВДИВ ОФРОУД ФЕСТ 2018, изпратете вашето заявление ТУК.

Очакваме ви!

Екипът на Пловдив Офроуд ФЕСТ